Gengigel Forte

Gengigel® FORTE este o familie de produse formată dintr-o serie de formulări specifice pentru uz local, disponibile sub formă de gel și spray. Acestea exploatează unele caracteristici speciale ale acidului hialuronic pentru a oferi beneficii eficiente pentru o gamă largă de simptome orale cauzate de extracții dentare, implanturi, ulcerații bucale , afte și alte răni bucale profunde și dureroase. Acidul Hialuronic este de 4 ori mai concentrat decât formula clasică.
Cum functioneaza GENGIGEL® FORTE? La fel ca toate produsele aparținând familiei Gengigel®, Gengigel® FORTE își atinge performanțele așteptate datorită acțiunii compusului pe care se bazează formula sa, constând din acid hialuronic cu greutate moleculară mare, ceea ce îl face puternic bioadeziv și un amestec calibrat de glicopolimeri selectați.În acest fel, Gengigel® FORTE aderă la mucoasa bucală suficient de mult timp pentru a promova activarea procesului de reparare fiziologică a țesuturilor, îmbunătățind răspunsul de vindecare și reducând timpul de vindecare.În plus, prin menținerea echilibrului fluidelor extracelulare, din nou datorită prezenței acidului hialuronic cu greutate moleculară mare, ajută la resorbția edemului în stările inflamatorii, reducând rapid durerea asociată. Nu în ultimul rând, protejează mucoasa bucală de agenții nocivi, păstrând micromediul suprafeței mucoasei și regularizând creșterea florei bacteriene, făcând condițiile dezvoltării florei bacteriene patogene nefavorabile. Acidul hialuronic oferă astfel o barieră naturală foarte eficientă, împotriva bolilor parodontale.
Gengigel FORTE Gel- 0,04% Acid Hialuronic
Pentru rani adânci pe gingii:
• afte
• zone inflamate si/sau dureroase dupa traumatisme, interventii chirurgicale sau parodontale, extractii dentare sau detartraj.
Gengigel FORTE Spray- 0,8% Acid Hialuronic
Condiții traumatice severe și dureroase, cum ar fi:
• afte
• leziuni bucale datorate extractiilor dentare, interventiilor chirurgicale etc.
Back to Top