Despre noi

Rontis:

Rontis este o companie medicala elvetiana de top, cu o indelungata istorie si experienta dovedita in cercetare si dezvoltare, productie si distributie de alimente cu destinatie speciala, dispozitive medicale, produse farmaceutice si dermatologice precum si in furnizarea de servicii medicale. Compania ofera servicii si produse in peste 67 de tari din intreaga lume.

Stransa colaborare avuta cu renumite Spitale Universitare in domeniul cercetarii si dezvoltarii ne-a garantat competenta in furnizarea de tehnologii eficiente, de ultima ora, unele dintre ele fiind unice in lume.

Filosofia noastra este de a ne specializa in anumite domenii terapeutice si de a oferi solutii inovatoare care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri. Cele trei elemente de baza care caracterizeaza organizatia noastra sunt: Inovatie, Calitate, Servicii.

Scopul nostru este de a ramane concentrati pe cercetarea si dezvoltarea unor produse de noua generatie de la concept pana la stadiul de fabricare. Ne-am luat angajamentul pentru inovare si calitate, oferind o gama noua si diversificata de optiuni pentru cerinte profesioniste.

 

Ricerfarma:

 

“Ricerfarma srl, infiintata in anul 1996 de catre un grup de oameni cu experienta in industria farmaceutica internationala, este o companie dinamica, moderna, care iese in evidenta prin succesul sau in cercetare si dezvoltare, cu o inclinatie puternica pentru licentiere internationala.

Activele companiei cuprind un pachet de experienta semnificativa, brevete si marci inregistrate la nivel international, precum si capacitatea de a dezvolta si fabrica produse spre a fi comercializate cu ajutorul unei mari retele de distributie.

In acest moment compania are la indemana o intreaga retea de distributie responsabila pentru promovarea si distributia gamelor sale de produse in peste 50 de tari de pe fiecare continent. ”

Back to Top